Roberto Martinez verrast met jonge Bruggeling op training, één Belg ziek en twee trainden binnen maandag

Roberto Martinez verrast met jonge Bruggeling op training, één Belg ziek en twee trainden binnen maandag

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Twee dagen voor de confrontatie met Polen kwamen de Rode Duivels het oefenveld nog eens op. Na de nederlaag tegen Nederland verwachten velen een reactie van de Duivels.

Bondscoach Roberto Martinez gaf de spelers even vrij om te bezinnen na de stevige nederlaag tegen Oranje. Maar de focus ligt nu opnieuw op de volgende wedstrijd: woensdag thuis tegen Polen. De nationale ploeg van Lewandowski en co won de eerste groepswedstrijd met 2-1 van Wales.

Op de training van maandag verraste Martinez door Club Brugge-doelman Senne Lammens bij de kern te halen. De 19-jarige goalie van Club Brugge zat zondag nog op de bank bij de U21 van de Rode Duivels die 0-0 gelijkspeelde tegen Schotland. Een vreemde keuze van Martinez aangezien Genk-doelman Maarten Vandevoordt altijd onder de lat staat bij de Jonge Duivels maar Lammens zal het niet aan zijn hart laten komen.

Twee invallers van de wedstrijd tegen Nederland, Amadou Onana en Dries Mertens, kwamen niet mee buiten om te trainen en deden binnen in de gym een aangepaste training. Alexis Saelemaekers was ziek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties