OFFICIEEL: deal tussen Cercle en Monaco beklonken en zo heeft de Vereniging nieuwe doelman beet

OFFICIEEL: deal tussen Cercle en Monaco beklonken en zo heeft de Vereniging nieuwe doelman beet
Foto: © photonews

Cercle Brugge heeft een nieuwe doelman beet. Resultaat van een deal met zusterclub Monaco, waar inmiddels dus de laatste hand aan is gelegd.

Aanvankelijk was het de intentie van Cercle om een beroep te blijven doen op Thomas Didillon, maar de Fransman zou bij Monaco onder de lat gaan staan. Dan diende er ook wel een andere doelman de omgekeerde beweging te maken en dat is dus Radosław Majecki geworden.

De uitleenbeurt van Majecki aan Cercle is dus alvast afgehandeld. Om de inmiddels 22-jarige Pool binnen te halen, legde Monaco eind januari 2020 zeven miljoen euro op tafel voor Legia Warschau. Malecki werd dan nog wel een half jaar terug verhuurd aan Warschau. 

Na twee jaar bij Monaco hoopt de international zich nu dus op huurbasis te bewijzen bij Cercle Brugge. "Ik ben blij om hier te zijn", zegt hij op de site van groen-zwart. "Dit seizoen wordt voor mij belangrijk: ik wil hier speelminuten verzamelen en het team helpen succesvol te zijn. De eerste indrukken van Cercle zijn erg goed. Brugge is een gezellige stad en het feit dat iedereen binnen Cercle mij er graag bij wil is een belangrijk signaal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties