Geduld van Paolo Maldini opgebruikt?! "AC Milan trekt stekker uit onderhandelingen met De Ketelaere"

Dennis Rosiers
| 67 reacties
Geduld van Paolo Maldini opgebruikt?! "AC Milan trekt stekker uit onderhandelingen met De Ketelaere"
Foto: © photonews

De transfer van Charles De Ketelaere naar AC Milan staat al wekenlang in de sterren geschreven. De speler wil maar wat graag naar de Italiaanse landskampioen, maar op clubniveau komt er maar geen akkoord.

AC Milan legde een bod neer van 30 miljoen+bonussen, maar Club Brugge houdt het been stijf: zij willen minstens 35 miljoen euro voor De Ketelaere. Paolo Maldini zakte eerder deze week dan maar zelf af naar ons land om de laatste details te bespreken, maar tot een akkoord kwam het uiteindelijk niet.

HLN laat weten dat de onderhandelingen -al dan niet tijdelijk- worden stopgezet. En zo lijkt Charles De Ketelaere nog wat langer te geduld moeten uitoefenen. Voor blauw-zwart wordt het dan weer een lastige evenwichtsoefening: De Ketelaere moet minuten maken om topfit te blijven, maar met het oog op een toptransfer willen Club Brugge en De Ketelaere zo weinig mogelijk risico's nemen. 

Ondertussen ziet Leeds United het allemaal graag gebeuren. De Premier League-club wil De Ketelaere koste wat het koste in huis halen en brachten eerder al een bod van 40 miljoen uit. Mogelijk komen zij weer wat nadrukkelijker in beeld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties