UPDATE: Nog steeds geen akkoord met Club Brugge, maar Maldini geeft niet op

UPDATE: Nog steeds geen akkoord met Club Brugge, maar Maldini geeft niet op

Zoals we de voorbije dagen al meldden zijn de bruggen tussen Club Brugge en AC Milan absoluut nog niet opgeblazen. HLN meldt nu dat beide partijen vandaag weer gaan samenzitten en dat het snel kan gaan.

Update: Er is nog steeds geen akkoord uit de bus gekomen. Milan wil blijkbaar niet stijgen en de partijen hebben de onderhandelingstafel verlaten. Mogelijk gaan ze daar nog eens aanzitten, want in een video liet technisch directeur Paolo Maldini al weten dat hij niet opgeeft: "Kom, jullie kennen me."

Gisteren lieten we al weten dat AC Milan zijn bod dan toch zou verhogen. De Rossoneri bleven eerder steken op 30 miljoen, maar zouden nu toch dichter bij de vraagprijs van 35 miljoen geraken. Wellicht zullen de clubs elkaar halverwege de twee sommen ergens treffer. Club-voorzitter Bart Verhaeghe zou Mannaert vergezellen naar het Zwitserse Lugano, waar ze een delegatie van Milan zullen ontmoeten, weet HLN

Als dat gesprek vlot verloopt, zou de transfer wel eens vlug in orde kunnen zijn. Blauw-zwart heeft nog altijd Leeds achter de hand, maar Charles De Ketelaere heeft zelf al een akkoord met Milan en zit al weken met een verhuis in zijn hoofd. Voor alle partijen zou een regeling dus het beste zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties