Basisspeler Jupiler Pro League wordt beloond voor goede prestaties en stoomt door van U23 naar A ploeg in nationale selectie

Basisspeler Jupiler Pro League wordt beloond voor goede prestaties en stoomt door van U23 naar A ploeg in nationale selectie
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op zijn 18 jaar mag Bilal El Khannouss zich al bijna international noemen.

Door het vertrek van onder meer Ito en de blessure van Oyen rekent Wouter Vrancken sinds speeldag 2 op Bilal El Khannouss op het middenveld bij KRC Genk. En de 18-jarige youngster stelde niet teleur. Voorlopig ontrbreekt het hem nog aan statistieken maar op het veld is het duidelijk dat El Khannouss enorm veel kwaliteiten heeft.

Het was al even duidelijk dat de aanvallende middenvelder met de dubbele nationaliteit de Marokkaanse nationale ploeg verkiest boven de Belgische en dat heeft ook Marokkaans bondscoach Walid Regragui gehoord.

Hij heeft El Khannouss namelijk weggeplukt van het trainingskamp van de U23 van Marokko en liet de Genk-speler meetrainen met het eerste elftal. Het is wel nog niet zeker of El Khannouss ook daadwerkelijk geselecteerd zal worden voor de oefenduels tegen Chili en Paraguay. 

Het opent alleszins perspectieven voor het WK, waarin El Khannouss met Marokko de Rode Duivels kan treffen in de poulefase.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties