Ravych schenkt in het slot Cercle nog de zege

Ravych schenkt in het slot Cercle nog de zege
Foto: © photonews

Cercle Brugge heeft in extremis van OHL gewonnen. Ravych was de matchwinnaar.

Het begin van de wedstrijd toonde het beeld van de voorbije weken. Cercle begon het beste aan de partij en dwong enkele hoekschoppen en vrije trappen af. Ondanks de dreiging kon Cercle niet meteen scoren. OHL toonde wel intensiteit en goede wil, maar kansen creëren was moeilijk voor hen.

10 minuten voor de rust kreeg Cercle wat het verdiende. Somers troefde Ouedraogo in een duel af. Met zijn voorzet vond hij aan de 2e paal Ueda die binnenkopte. Maar lang kon Cercle van die voorsprong niet genieten. Enkele minuten voor de rust kreeg De Norre te veel ruimte en legde de bal op de stropdas van Gonzalez die zijn 10e goal van het seizoen binnentrapte.

De 2e helft begon fel. Ueda kon profiteren van een slechte inspeelpas van Cojocaru en de doelman duwde diens voorzet in de richting van Da Silva Lopes. Da Silva Lopes trapt op doel en die kon op de lijn door Dom nog worden weggewerkt.

De partij werd alsmaar intenser. Halfweg de 2e helft was er een opstootje tussen Thorsteinsson en Da Silva Lopes. OHL claimde ook 2 keer een strafschop, maar de VAR zag telkens geen handsbal. Er waren kansen aan beide kanten. Het leek een gelijkspel te worden, maar dan sloeg Ravych bij een vrije trap toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties