Vanhaezebrouck gebruikt contractsituatie sterkhouders als motivatie: "Als ze hun niveau optillen zullen ze straks altijd mooie opties hebben"

Vanhaezebrouck gebruikt contractsituatie sterkhouders als motivatie: "Als ze hun niveau optillen zullen ze straks altijd mooie opties hebben"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij KAA Gent loopt het vol sterkhouders die straks einde contract zijn. De belangrijkste onder hen zijn Ngadeu, Odjidja en Kums. Die laatste gaf al aan te willen blijven, maar er is nog niet gesproken met de club. Hoe kijkt Hein Vanhaezebrouck naar die situatie?

De coach van de Buffalo's lijkt op één lijn te zitten met zijn bestuur. ''Wie ik wil verlengen? Ik geef advies aan de club, niet aan de journalisten", aldus Vanhaezebrouck in HLN. ''Kijk, sommige clubs zijn in staat om bepaalde zaken heel snel te beslissen, bij andere clubs duurt het wat langer. De spelers moeten beseffen dat men tegenwoordig langer wacht om nieuwe contracten aan te bieden."

Hij heeft ook advies voor de bewuste spelers. "Ik merk het niet aan hen - ze trainen goed - maar natuurlijk zijn zij er allemaal mee bezig. Op persoonlijk én familiaal vlak. Ze moeten gewoon wat geduld hebben. En het is simpel: als de resultaten goed zijn en ze hun persoonlijk niveau kunnen optillen, zullen zij straks áltijd mooie opties hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties