Club Brugge volop bezig met huiswerk voor volgend seizoen: drie grote namen mogen vertrekken

Hendrik Van Wonterghem
| 15 reacties
Club Brugge volop bezig met huiswerk voor volgend seizoen: drie grote namen mogen vertrekken

Club Brugge gaat er volgend seizoen helemaal anders uitzien. De West-Vlamingen haalden al drie spelers binnen, maar op uitgaand vlak ligt er nog werk op de plank.

Blauw-zwart wist met Michał Skóraś, Igor Thiago en Victor Barbera al drie zomertransfers te realiseren, maar daarbij zal het niet blijven. De transfer van Noors middenvelder Hugo Vetlessen zit in de pijplijn, en ook rechtsback Louis Patris (OHL) maakt waarschijnlijk de overstap naar FCB.

Maar ook op uitgaand vlak ligt er werk op de plank. Noa Lang zien we naar alle waarschijnlijkheid niet meer terug op Jan Breydel volgend seizoen. Daarnaast zijn er drie spelers die te horen hebben gekregen bij een goed bod te mogen beschikken. Het gaat over Jack Hendry, Abakar Sylla en Andreas Skov Olsen.

In het hart van de defensie lijken Brandon Mechele en Jorne Spileers het duo te gaan vormen volgend seizoen, en van Skov Olsen werd al langer verwacht dat hij een transfer zou maken. De Deense flankaanvaller is toe aan een nieuw avontuur. Onder meer het Burnley van Vincent Kompany toont interesse, alsook Crystal Palace en Bournemouth.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties