'Talent kwam nauwelijks aan spelen toe bij degradant, maar Club Brugge strijdt met buitenlandse topclubs voor hem'

'Talent kwam nauwelijks aan spelen toe bij degradant, maar Club Brugge strijdt met buitenlandse topclubs voor hem'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Echt doorzetten kon Pape Diop zich niet bij Zulte Waregem. Maar toch kan de Senegalees rekenen op interesse van buitenlandse topclubs. En ook Club Brugge roert zich.

Pape Diop (19) speelde afgelopen seizoen slechts... één wedstrijd met Zulte Waregem in de Jupiler Pro League. Hij viel in december een halfuur in tegen Sint-Truiden, maar haalde daarna nauwelijks nog de selectie.

De Senegalees speelde voornamelijk bij de beloften van Zulte Waregem, in Tweede Nationale. Al kreeg hij zelfs daar weinig kansen.

rood Ciranni KVM-Essevee
© photonews

Zulte Waregem haalde Diop in september van vorig jaar weg bij zijn Senegalese club Diambars, maar spelen deed hij er dus nog niet veel. En toch staat hij in de belangstelling van vele clubs.

Diop

Volgens media uit Senegal is Club Brugge een van de teams die hem graag wil wegplukken aan de Gaverbeek. En ze moeten diverse buitenlandse topclubs daarvoor aftroeven.

Napoli, Liverpool, Lazio, Borussia Dortmund, ... Heel wat grote teams zien wel wat in de centrale verdediger. De komende weken zal meer duidelijk worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties