Transfernieuws en Transfergeruchten 14/07: Messi - Hazard - Lukaku - Nani - Dejaegere - De Ketelaere - Vandevoordt - ten Hag

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 14/07: Messi - Hazard - Lukaku - Nani - Dejaegere - De Ketelaere - Vandevoordt - ten Hag
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 17/06 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Messi - Hazard - Lukaku - Nani - Dejaegere - De Ketelaere - Vandevoordt - ten Hag

Hendrik Van Crombrugge kan eindelijk zijn horizon verbreden

2023 was een moeilijk jaar voor Hendrik Van Crombrugge, maar eindelijk is er licht aan het einde van de tunnel. (Lees meer)


OFFICIEEL: De kogel is door de kerk voor Loïs Openda

De Rode Duivel transfer van de zomermercato is een feit. De kogel is door de kerk en Loïs Openda begint aan een nieuw avontuur in de Bundesliga. (Lees meer)


Standard ziet ex-jeugdspeler de fantastische stap maken naar Chelsea

Standard ziet ex-jeugdspeler de fantastische stap maken naar Chelsea

Voormalig jeugdspeler van Standard, zoon en kleinzoon van spelers van Standard en nu volgt de overstap naar Chelsea. Dit allemaal terwijl hij nog maar pas 18 jaar is. (Lees meer)


De Premier League lonkt naar Charles De Ketelaere

Charles De Ketelaere kende een moeilijk eerste seizoen in de Serie A. Mogelijk komt er een reddingsboei uit de Premier League om hem op te vissen. (Lees meer)


Portugese superster Nani wordt ploeggenoot van voormalige speler van Anderlecht en Eupen

Hij was jarenlang één van de smaakmakers van de Portugese nationale ploeg en bij Manchester United. Nu keert hij terug naar de Europese velden. (Lees meer)


Manchester United kan de reddingsboei worden voor Romelu Lukaku

Een transfercarrousel kan wel eens goed nieuws zijn voor Romelu Lukaku. Een paar blokjes moeten nog op zijn plaats vallen en een vertrek bij Chelsea kan hem niet meer ontglippen. (Lees meer)


Jesper Fredberg, sportief manager van Anderlecht, is duidelijk over een transfer van Eden Hazard

De transferperiode is de periode in het jaar dat er allerhande geruchten opduiken. Zo ook een mogelijke transfer van Eden Hazard naar Anderlecht. (Lees meer)


OFFICIEEL: Brecht Dejaegere gaat Lionel Messi afstoppen

De kogel is door de kerk en Brecht Dejaegere is officieel en speler van Charlotte FC. Hij kan alvast uitkijken naar een leuke opdracht tegen één van de allergrootsten die het voetbal ooit heeft gekend. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 13/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 15/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties