'Na vijf ook zés: Anderlecht gaat geweldig hard en troeft nu ook Barcelona en Milan af'

'Na vijf ook zés: Anderlecht gaat geweldig hard en troeft nu ook Barcelona en Milan af'
Foto: © photonews

RSC Anderlecht gaat héél hard. En ook deze week gaat het nog eens flink de boer op, met liefst twee toppers die op komst zijn.

Luis Vazquez werd eerder deze week al gespot op de luchthaven in Zaventem en wordt normaliter voorgesteld bij Anderlecht op woensdag. Daarmee is hij aanwinst nummer vijf voor paars-wit.

Maar ook nummer zes ligt ondertussen ook al bijna onder contract op Neerpede. Tudor Mendel-Idowu tekent normaal gezien ook nog voor de competitiestart.

anderlecht

Heel wat topclubs aasden op hem, waarbij Milan enkele maanden geleden al concreet was en ook Juventus, Bayern en PSG hoorden bij de geïnteresseerden.

Barcelona was het meest concreet voor Tudor Mendel-Idowu, die vorige seizoen indruk maakte bij de U18 van Chelsea met zeven doelpunten en drie assists. Hij is tevens jeugdinternational bij Engeland. 

Anderlecht

Nu lijkt de jonge Brit op weg naar nieuwe oorden, hij is ondertussen in België en zou eerstdaags kunnen tekenen bij Anderlecht.

Daar zal hij in de eerste plaats rijpen bij de Futures, maar ook meteen kansen krijgen bij de A-kern. Minstens om te trainen, iets wat hem ook meteen overstag deed gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties