'Club Brugge haakt af voor Spanjaard met Barcelona-verleden, Racing Genk wil wel doordrukken'

'Club Brugge haakt af voor Spanjaard met Barcelona-verleden, Racing Genk wil wel doordrukken'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge toonde een hele zomer interesse in een Spaanse verdediger, maar lijkt nu toch af te haken. Racing Genk heeft hem echter ook op het oog.

Club Brugge richtte zijn pijlen al eerder op de Spaanse verdediger Arnau Comas (23) van het Zwitserse FC Bazel. Volgens het Spaanse AS heeft nu ook Racing Genk zich gemeld voor de Spaanse verdediger met een verleden bij Barcelona en zou het ook de beste papieren hebben. 

Comas speelde bijna zijn hele jeugd bij Barcelona tot hij in 2019 voor een seizoen op huurbasis vertrok naar de Spaanse club Olot. Basel haalde Comas vorig jaar transfervrij binnen en daar speelde hij zo'n 26 wedstrijden, tot hij uitviel met een spierblessure. Comas speelde dit seizoen al enkele wedstrijden, maar miste de competitiematch van vorige week na opnieuw dezelfde blessure.

Comas heeft een marktwaarde van zo'n 1,5 miljoen euro en zou zo'n 2 miljoen euro moeten kosten. Club toonde volgens AS de hele zomer al interesse, maar dat zou de laatste dagen bekoeld zijn. Genk zou echter wel willen doordrukken om Comas naar België te halen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties