Charleroi haalt alles uit de kast om geprezen verdediger te behouden

Joachim Vandecauter
| 0 reacties
Charleroi haalt alles uit de kast om geprezen verdediger te behouden
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Venezia zit achter Stelios Andreou. De Italiaanse club wil de Cypriotische verdediger graag huren, maar Charleroi doet er alles aan om hem te behouden.

Staan Felice Mazzù en Charleroi op het punt om een belangrijke verdediger te verliezen? En dat met nog 10 dagen voor het einde van de mercato te gaan? De 21-jarige Stelios Andreou wordt namelijk al een paar dagen door Venezia uit de Serie B het hof gemaakt. De Italiaanse ploeg wil de Cypriotische verdediger graag huren. 

De Italiaanse ploeg wil de Cypriotische verdediger graag huren en deed een paar dagen geleden al een eerste poging. Het leidde tot een njet van Charleroi. Venezia geeft de international (5 caps) echter niet op en heeft volgens Sacha Tavolieri een 2e bod op de verdediger van Charleroi gedaan. Deze keer willen ze hem met een aankoopoptie huren. 

Opnieuw werd het aanbod afgewezen door Charleroi. Het houdt voet bij stuk en doet er alles aan om Andreou te behouden. Hij is achterin een van de sterkhouders en is volgens Transfermarkt 2 miljoen euro waard. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties