Geen andere woorden voor bij KRC Genk: "Die jongen zal spijt hebben"

Geen andere woorden voor bij KRC Genk: "Die jongen zal spijt hebben"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk ging deze zomer op zoek naar een topspits. Head of Football Dimitri de Condé keerde echter van een kale reis terug.

KRC Genk wilde deze zomer zijn absolute droomspits binnenhalen. Uiteindelijk kwam het in die zoektocht terecht bij ex-speler Paul Onuachu, maar tot een deal met Southampton kwam het niet.

“Onuachu? Goh, wat zal die jongen spijt hebben van zijn transfer naar Engeland”, zegt analist Johan Boskamp over de wintertransfer van de Nigeriaan aan Het Belang van Limburg. Dat werd een stevige tegenvaller.

Maar ook in Limburg zullen ze spijt hebben dat ze hem verkochten, zo oordeelt Boskamp. “Hetzelfde geldt trouwens voor Genk, ook al heeft het hen een flinke duit opgeleverd. Tolu maakte vorig weekend wel een belangrijke goal, maar het is toch geen Onuachu.”

De Nederlandse analist is dan weer overtuigd dat Andi Zeqiri potten kan breken als nieuwe nummer negen. “Ik ken hem nog niet, maar als hij door de scouting van Brighton werd opgepikt, dan moet het wel een goeie zijn.”

En ook een andere transfer kan Boskamp bekoren. “Die nieuwe rechtsback El Ouahdi heb ik wel al vaak zien spelen. Leuke voetballer. Hij werd dit seizoen uitgespeeld als rechtsback bij RWDM, maar hij hoort hoger op het veld te staan. Een jongen die past bij het voetbal van Genk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties