Voormalige smaakmaker van Union op de radar van Spaanse grootmacht

Voormalige smaakmaker van Union op de radar van Spaanse grootmacht
Foto: Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De spelers van Union waren afgelopen zomer grof wild op de transfermarkt. Dit geldt ook van de smaakmakers van daarvoor.

Smaakmaker in de Jupiler Pro League

Union leende Kaoru Mitoma van Brighton van de zomer van 2021 tot de zomer van 2022. Hij toonde direcht zijn kwaliteiten door in 29 wedstrijden 8 keer tot scoren te komen en 4 assists te geven. Vanaf dat hij terugkeerde naar Brighton trok hij deze lijn door in de Premier League

Publiekslieveling in de Premier League

Ondertussen is hij één de absolute smaakmakers bij Brighton en van de gehele Premier League. Dit seizoen kwam hij achtmaal in actie waarin hij driemaal de netten vond en drie assists gaf. Dit heeft de aandacht getrokken van een absolute Spaanse grootmacht. 

La Liga lonkt

FC Barcelona wil namelijk de Japanse winger graag binnenhalen. Beide clubs hebben deze zomer al zaken gedaan met de verhuur van Ansu Fati en willen nu wederom aan de tafel gaan zitten om de transfer van Mitoma te bespreken. Dit weet het Catalaanse Mundo Deportivo. Volgens Transfermarkt.com heeft Mitoma momenteel een waarde van 50 miljoen euro en een contract tot medio 2025. FC Barcelona zal dus stevig in de buidel moeten tasten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties