Mandela Keita, sterkhouder bij Antwerp, is in de bloemetjes gezet door OH Leuven

Mandela Keita, sterkhouder bij Antwerp, is in de bloemetjes gezet door OH Leuven

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mandela Keita was gisteren nog aan de slag met Antwerp. Vandaag stond hij op het veld bij OH Leuven. Al was het niet om mee te spelen met zijn voormalige werkgever.

Antwerp huurde Mandela Keita vorige winter van OH Leuven. Omwille van de blessure van Yusuf en het ontslag van Nainggolan had Antwerp nog versterking nodig om het middenveld. Hij werd gekoppeld aan Arthur Vermeeren en het duo bracht Antwerp aan het voetballen. 

Succes bij Antwerp

Dit leverde Antwerp en Keita na de Croky Cup ook de titel op in de Jupiler Pro League. In de zomer vertrok hij terug naar OH Leuven, maar zowel de speler zelf als Antwerp gingen vol voor een verlengd verblijf. Antwerp huurde Keita terug, maar nu met een verplichte aankoopoptie van 7 miljoen euro. 

Kind van OH Leuven

Keita speelde, buiten één seizoen in de jeugd bij KRC Genk, heel zijn carrière voor OH Leuven. Hij kwam uit de jeugd en werd direct één van de sterkhouders. Een blessure vorige zomer zorgde ervoor dat hij zich moeilijk terug in de ploeg kon spelen. Gelukkig bracht Antwerp redding. 

40 keer kwam hij in actie voor OH Leuven die hem vandaag een mooie huldiging gaven voor de wedstrijd tegen STVV.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties