De strijd om goudhaantje Club Brugge breekt helemaal los met 4(!) teams uit de Engelse top

De strijd om goudhaantje Club Brugge breekt helemaal los met 4(!) teams uit de Engelse top
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antonio Nusa maakte dit seizoen al veel indruk, zowel in België als erbuiten. De scouts hebben hem allemaal op het verlanglijstje staan. En dus zou het wel eens een pittige winter kunnen gaan worden.

Fulham en Chelsea hebben zich allebei al gemeld voor Antonio Nusa. En zeker Chelsea zou daarbij steeds concreter worden voor de jonge Noor. Zij hebben dan ook dringend versterking nodig op hun flanken, klinkt het in Engeland.

Afgelopen zomer was er ook al interesse vanuit diverse hoeken, maar wilde de Noorse winger nog graag blijven bij Club Brugge. Ondertussen krijgt hij daar wel steeds meer een invallersstatuut, waardoor hij misschien toch anders beslist komende winter.

Opbod tussen vier teams uit Premier League op komst?

Ook Arsenal en Manchester City hebben ondertussen hun interesse in de jonge Noor laten blijken. Zeker The Gunners zouden daarbij concreet willen worden voor de flankspeler. Zij hebben alvast de gesprekken opgestart, zo klinkt het in Engeland.

Chelsea heeft door de interesse van Arsenal en Man City alvast ook weer de interesse opgeschaald. De kans dat Nusa na Nieuwjaar in de Premier League speelt, lijkt zo met de minuut groter te worden. Al zal er boter bij de vis moeten voor blauw-zwart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties