Club Brugge en Brentford zitten opnieuw rond de tafel: 'Mannaert en Engelse collega praten over toptransfer en héél véél miljoenen'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Club Brugge en Brentford zitten opnieuw rond de tafel: 'Mannaert en Engelse collega praten over toptransfer en héél véél miljoenen'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antonio Nusa zag een quasi zekere transfer naar Brentford FC afspringen. Ondertussen is er meer duidelijkheid over de knieproblemen van de 18-jarige flankaanvaller. En ook de Engelsen hebben een beslissing genomen.

Er was de voorbije dagen paniek rond Antonio Nusa. Het goudhaantje van Club Brugge zag zijn transfer naar Brentford FC afspringen na problemen tijdens de medische proeven. The Bees beslisten meteen om de miljoenen nog niet op de blauw-zwarte bankrekening te storten. Ondertussen is er echter goed nieuws over de knie van de viervoudig Noors international. Dat kan VIA DEZE LINK worden nagelezen.

Ook Brentford zat de voorbije dagen niet stil. De medische staf van de Engelsen verzamelden info bij de medische staf van Club Brugge, bij de dokters van de Noorse nationale ploeg én bij enkele autoriteiten in het vakgebied. Het verdict luidt eensgezin: het groeiletsel rond het kraakbeen van de knie zorgt niét voor een gevaar op langere termijn. 

Groen licht?

The Telegraph weet dat Brentford en Club Brugge opnieuw rond de tafel zitten. Het is de bedoeling van alle partijen om de transfer zo snel mogelijk af te ronden. Enkel de punten en komma's moeten nog op de juiste plaatsen gezet worden. De Engelsen hebben er alle baat bij om snel te handelen. Met Chelsea FC en Tottenham Hotspur liggen twee concurrenten nog steeds op de loer om Nusa te kapen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties