Opvallend: Antwerp-supporters pakken uit met actie waar ze bij Beerschot minder om kunnen lachen

Opvallend beeld in Luik afgelopen weekend. Tijdens de 1-4 overwinning van Beerschot op RFC Luik kwam er plots rode rook uit het bezoekersvak.

Beerschot nam het zondag op tegen RFC Luik. Na een partij met veel spektakel waarin de thuisploeg een volledige tweede helft met negen man stond, trok Beerschot uiteindelijk aan het langste eind.

Na een tijdlang 1-1 op het scorebord te zien, scoorde de bezoekers nog drie keer in de laatste 15 minuten. Maar dat was lang niet het opvallendste aan de partij.

Plots kwam er rode rook uit het uitvak waar de Beerschot-fans zaten. Dit bleek om een actie te gaan van de Antwerpse sfeergroep Antwerp Dynamite. Zij plaatsen de rode rookbommen op voorhand in het stadion en bedienden die vanop afstand.

Na de wedstrijd zouden Antwerp-aanhangers de bussen van Beerschot-fans hebben bekogeld met stenen. Dit zou gebeurd zijn op de snelwegparking van Tessenderlo.