Transfernieuws en Transfergeruchten 25/03: Witsel - Nusa - Nusa

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 25/03: Witsel - Nusa - Nusa
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 09/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Witsel - Nusa - Nusa

Rode Duivel ploegmaat van Lionel Messi? 'Twee aanbiedingen op tafel'

Axel Witsel is deze zomer einde contract bij Atlético Madrid. De vraag is waar hij dan heen zal gaan. Komt er nog een verlengd verblijf in Madrid of kiest hij voor een lucratief avontuur elders in de wereld. (Lees meer)


'Minstens drie teams uit Premier League willen shoppen in Jan Breydel'

'Minstens drie teams uit Premier League willen shoppen in Jan Breydel'

Bij Club Brugge weten ze het ondertussen al bijna zeker: deze zomer zullen ze Antonio Nusa definitief kwijtspelen. Afgelopen winter was het al bijna zover, maar liep het spaak op de medische testen bij Brentford. Deze zomer zal het wél raak zijn. (Lees meer)


Optie op de toekomst? 'KAA Gent haalt verrassende jonge verdediger binnen'

Deze zomer wordt het meer dan waarschijnlijk schoon schip maken bij KAA Gent. Een nieuwe coach wie weet, heel wat nieuwe spelers sowieso. Nu is er alvast een eerst potentiële aanwinst op komst. (Lees meer)


Nusa blijft in the picture voor toptransfer: vraagtekens bij medische tests Brentford

Antonio Nusa leek in de wintermercato op weg naar Brentford. Tot medische tests echter roet in het eten gooiden. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 24/03 Transfernieuws en Transfergeruchten 26/03

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties