Jan Vertonghen spreekt klare taal over zijn toekomst: "Die beslissing neem ik na het EK"

Jan Vertonghen spreekt klare taal over zijn toekomst: "Die beslissing neem ik na het EK"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De toekomst van Jan Vertonghen is voorlopig nog redelijk onzeker. De verdediger ziet zijn contract aflopen na dit seizoen.

De toekomst van Jan Vertonghen, zowel bij Anderlecht al de Rode Duivels, blijft erg onzeker. Hij ziet zijn contract bij Anderlecht aflopen na dit seizoen, al wordt er wel gepraat over een mogelijke contractverlenging. 

Maar ook bij de Rode Duivels lijkt zijn toekomst dus niet al te zeker. Hij zal naar alle waarschijnlijkheid wel mee naar het EK gaan, maar of hij nadien nog Rode Duivel is, blijft onzeker.

Zal Vertonghen zijn afscheid bij de nationale ploeg binnenkort aankondigen? "Die beslissing neem ik na het EK", stelt hij bij Het Laatste Nieuws. "Mijn tijd bij de nationale ploeg wordt korter, maar een groot deel van mijn voetbalhart ligt bij de Rode Duivels."

Maar voor het EK begint, zal hij er alles aan doen om Anderlecht kampioen te maken. "Eerst die play-offs. Op een gezonde manier vind ik het heel erg spannend."

Anderlecht begint aan de Champions' Play-offs met 32 punten, op de tweede plaats. Enkel Union SG staat hoger in het klassement. De andere Brusselse ploeg telt 35 punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties