'Royal Antwerp FC doet verrassende zet op transfermarkt'

'Royal Antwerp FC doet verrassende zet op transfermarkt'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De soap rond de transfer van Pierre Dwomoh neemt een nieuwe wending. Royal Antwerp FC wil hem alsnog met de nodige winst doorverkopen.

Pierre Dwomoh werd dit seizoen door Royal Antwerp FC uitgeleend aan RWD Molenbeek. In de deal zat ook een aankoopoptie. Die bedroeg 1,5 miljoen euro. RWDM kon daarmee een goede deal doen, want de waarde van Dwomoh bedraagt volgens Transfermarkt ondertussen al 2,5 miljoen euro.

De Brusselaars wilden eind maart dan ook de optie lichten, maar een goede week later bleek dat Eagle Football Holding, de eigenaar van RWDM, dat te veel geld vond en de deal niet zou doorgaan.

Het contract van Dwomoh bij Royal Antwerp FC loopt echter deze zomer af, waardoor de 19-jarige speler gratis zou kunnen vertrekken. Maar The Great Old denkt nog te kunnen cashen op Dwomoh en wil dat ook doen.

Extra seizoen op Bosuil... om te verkopen

De club heeft nog een optie voor een extra seizoen in het contract van Dwomoh en zal volgens Gazet van Antwerpen die optie lichten. Daardoor blijft hij aan boord tot midden 2025. Dwomoh heeft echter geen toekomst op de Bosuil. Het is van Antwerp louter de bedoeling om Dwomoh te verkopen en op die transfer een meerwaarde te realiseren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties