'Verrassing van formaat: JPL-speler die overeenkomst had om naar Club Brugge te trekken, ziet deal plots opgeblazen worden'

'Verrassing van formaat: JPL-speler die overeenkomst had om naar Club Brugge te trekken, ziet deal plots opgeblazen worden'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge zal het niet graag horen. Ngal'ayel Mukau heeft besloten om dan toch niet naar blauw-zwart te trekken. De speler van KV Mechelen zou liever voor een avontuur in het buitenland gaan.

Ngal'ayel Mukau kon afgelopen seizoen heel wat indruk maken bij KV Mechelen. Het 19-jarige talent begon met heel wat invalbeurten, maar werkte zich op tot vaste basisspeler.

Zijn prestaties hebben dan ook heel wat interesse opgewekt. Uiteindelijk leek Club Brugge het met het talent te gaan lopen. Er was al een overeenkomst gevonden.

Blauw-zwart zou zo'n vijf miljoen euro + één miljoen aan bonussen betalen voor de 19-jarige middenvelder. Maar die deal is nu volledig van de baan.

Het Laatste Nieuws meldt dat Mukau alsnog voor een avontuur in het buitenland wil gaan. Parma, dat net is gepromoveerd naar de Serie A, zou een kanshebber zijn.

Malinwa vroeg eerst zes miljoen euro voor Mukau. Zijn marktwaarde wordt volgens Transfermarkt op drie miljoen euro geschat. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties