cerCercle Brugge
kvmKV Mechelen
Datum: 27/11/2021 18:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 16
KV Mechelen kan solliciteren naar plek in top drie als het de druk op Yves Vanderhaeghe nog opvoert

Volg Cercle Brugge - KV Mechelen om 18u30 LIVE op VOETBALKRANT.COM!

KV Mechelen kan solliciteren naar plek in top drie als het de druk op Yves Vanderhaeghe nog opvoert
Foto: © photonews

Beukt KV Mechelen de poort naar de top drie open? Dat moet Yves Vanderhaeghe zien te vermijden, want zijn Cercle Brugge is veruit de ploeg die het meest nood heeft aan punten. Met het elan waar Malinwa zich momenteel in bevindt, staat groen-zwart voor een lastige opdracht.

Het verhaal van Cercle Brugge is inmiddels wel bekend. Het speelt in het merendeel van de wedstrijden wel aardig wat kansen bij mekaar, maar mist een afwerker en kon zo nog maar twee keer winnen. De Vereniging blijft zo kamperen op de voorlaatste plek, coach Yves Vanderhaeghe blijft de druk voelen. Ondertussen blaast ook hekkensluiter Beerschot in de nek. Excuses zijn er niet meer, er moeten punten gepakt worden.

Punten pakken deed KV Mechelen de voorbije maanden bij de vleet: het won zes van zijn laatste acht wedstrijden. Het pakte pas nog de scalp van Club, dan moet ook de ontmoeting met die andere Brugse ploeg tot een goed einde gebracht kunnen worden. Al weet je in voetbal nooit. Als Mechelen wint in Jan Breydel, springt het voorlopig naar een tweede plaats. Antwerp en Club spelen immers zondag pas. 

Corryn (ex-KV Mechelen) en Miangue ontbreken bij Cercle vanwege een blessure. Voor Mechelen is het afwachten of Vanlerberghe (enkel) en Schoofs (ziek) zich klaar voelen om te spelen. Die laatste was op de vorige speeldag tegen Club nog de uitblinker bij uitstek.

Kan u de uitslag van Cercle - KV Mechelen juist voorspellen? Dan zit er sowieso een mooie prijs in bij BETFIRST! Bij een zege van Cercle kan u 2,35x uw inzet verdienen, bij een zege van Mechelen 3,15x uw inzet! Een gelijkspel levert zelfs 3,65x uw inzet op!

Meer nieuws