usgUnion SG
eupEupen
Datum: 26/02/2022 16:15
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 29
Union kan vandaag zekerheid hebben over play-off 1, maar moet het wel doen zonder succesduo: "Hij is mix tussen Vanzeir en Undav"

Volg Union-Eupen hier live vanaf 16u15

Union kan vandaag zekerheid hebben over play-off 1, maar moet het wel doen zonder succesduo: "Hij is mix tussen Vanzeir en Undav"

Union SG is mits winst tegen Eupen zekere dat het play-off 1 speelt, als daar nog enige twijfel over was... De Oostkantonners konden uit de voorbije vijf matchen slechts één schamel puntje rapen.

Union moet het zoals geweten wel doen zonder zijn spitsenduo Vanzeir en Undav, beide geschorst. Alex Millan, gehuurd van Cercle, zal in de aanval staan. "Als aanvaller tank je vertrouwen door te scoren. De goal tegen Charleroi heeft me een boost gegeven voor de komende wedstrijd tegen Eupen. Ik ben zeer gemotiveerd en geconcentreerd voor de match", aldus Millan.

"Hoe de groep gereageerd heeft op de affaire Vanzeir? Ik kan alleen maar zeggen dat ik voel dat Dante gemist zal worden in de groep, want hij beschikt over veel kwaliteiten. Er zijn mogelijkheden om zijn afwezigheid op te vangen."

Naast Millan zal Mitoma ook in de aanval mogen postvatten. Maar het ging vooral over Millan. “Ik zie hem als een mix tussen Undav en Vanzeir", aldus Felice Mazzu. "Die jongen werkt, loopt en laat niet los. We mogen niet dezelfde automatismen verwachten als tussen Vanzeir en Undav, maar met zijn wilskracht en intrinsieke kwaliteiten kan Millán veel compenseren”

Zelfs zonder hun spitsenduo is Union torenhoog favoriet. Een gokje op Eupen levert bij betFIRST zelfs al 9,75 keer uw inzet op! Geïnteresseerd? Ga hier een kijkje nemen...

Meer nieuws