Datum: 12/09/2021 21:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Kan OHL de aanvallende weelde van KVK tegenhouden? Elsner kreeg er nog twee aanvallers bij

Volg OH Leuven-KV Kortrijk hier vanaf 21u

Kan OHL de aanvallende weelde van KVK tegenhouden? Elsner kreeg er nog twee aanvallers bij
Foto: © photonews

OH Leuven wil onderaan weg, KV Kortrijk wil zijn positie bovenaan zo lang mogelijk vasthouden. Het wordt dus een interessant duel aan Den Dreef.

OHL heeft zwaar geïnvesteerd tijdens de laatste dagen van de mercato om zijn kern wat evenwichtiger te maken. Het wordt vooral uitkijken naar spits Sory Kaba, die Thomas Henry moet vervangen. “Ik voel mij niet de vervanger van Henry. Ik ben naar Leuven gekomen om mijn eigen verhaal te schrijven en het team te helpen", aldus Kaba op de clubwebsite.

"Het heeft geen zin mezelf druk op te leggen en een bepaald aantal doelpunten na te jagen. Ik speelde nog nooit samen met zo’n goede nummer tien als Xavier Mercier. Hij heeft een geweldige vista en legt de ballen perfect waar hij wil. Dat zal me zeker helpen bij het scoren.”

KV Kortrijk staat momenteel vijfde en verzamelde tien punten uit 6 wedstrijden. Het moet nu Timothy Derijck wel zes weken missen. Maar dat kan de Luka Elsner wel opvangen. Hij kreeg er met Dylan Mbayo en Rachid Alioui trouwens nog twee aanvallende versterkingen bij. 

De machtsverhoudingen liggen bij betFIRST ongeveer gelijk. Zin om een gokje te plaatsen? Ga vlug hier kijken voor meer leuke sidebets! 

Meer nieuws