Datum: 23/10/2022 18:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Wat krijgen we vandaag te zien in Sclessin? Voetbal, oorlog of supportersprotest?

Volg Standard-Anderlecht hier vanaf 18u30

Wat krijgen we vandaag te zien in Sclessin? Voetbal, oorlog of supportersprotest?
Foto: © photonews

Standard-Anderlecht is een match die geen extra olie op het vuur behoeft. Maar waarschijnlijk komt die er toch. De Anderlecht-spelers doen er goed aan om de wedstrijd stevig te beginnen, want het lontje bij hun supporters is heel kort geworden.

Standard zit in de goeie flow en heeft met Ronny Deila een trainer gehaald die het beste uit zijn groep kan halen. De Rouches doen zelfs mee voor de top vier en dat is iets waar Anderlecht enkel nog van kan dromen. Paars-wit krijgt donderdag een nieuwe uppercut in Waregem, maar behield het vertrouwen in Felice Mazzu.

Die staat vanavond onder grote druk in het Stade Maurice Dufrasne. De Anderlecht-supporters hebben een petitie vrijdag aangemaakt voor verandering van de technische staf, maar ook binnen het bestuur. Enkele honderden fans tekenden die al. Maar dat het onrustig is binnen de harde kern mag gerust aangenomen worden.

Mazzu heeft wel weer Julien Duranville tot zijn beschikking. Die is genezen van zijn spierblessure. Delcroix is dan weer geblesseerd.

Wat gaat er gebeuren in Sclessin? Gaat de thuisploeg Anderlecht nog wat meer in de miserie duwen? Ze zullen het alvast niet nalaten. Bij betFIRST krijgt u drie keer uw inzet bij winst van de Rouches. Niet slecht alvast...

Meer nieuws