Datum: 08/01/2023 21:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
OHL krijgt de kans om zich voor bekeruitschakeling te revancheren en KVK om hernieuwd vertrouwen te bevestigen

Volg OH Leuven - KV Kortrijk vanavond om 21u LIVE op VOETBALKRANT.COM!

OHL krijgt de kans om zich voor bekeruitschakeling te revancheren en KVK om hernieuwd vertrouwen te bevestigen

Net als op 20 december in de beker staat zondagavond de affiche OHL - KVK op het programma. Komt het tot een revanche of hetzelfde resultaat als op die dag?

Kortrijk ging toen verrassend met 1-3 winnen aan Den Dreef. Meteen het einde van het bekeravontuur van OHL, dat zich nu volledig kan richten op het bereiken van de Europe Play-Off via de competitie. Om hier in te slagen, dient het zeker één plaatsje te stijgen. De late gelijkmaker op het veld van Club Brugge was alvast een opsteker en daarop kan in de competitie verder gebouwd worden.

Trainerswissel met effect bij KVK

Bij tegenstander Kortrijk is er dan weer een hernieuwd vertrouwen sinds Bernd Storck daar de plak zwaait. De kwalificatie in de beker werd gevolgd met een stunt van formaat door leider Genk een eerste nederlaag sinds de openingsspeeldag aan te smeren. KVK heeft de punten nog steeds hard nodig in de degradatiestrijd. Het zou heel welkom zijn voor de Kerels als ze nog eens de maat van Leuven kunnen nemen. 

OHL mist Thorsteinsson en Taildeman door blessure en de geschorste Mendyl wegens zijn uitsluiting in het vorige onderlinge duel. 

Bij een overwinning van OHL kan u bij BETFIRST 1,74x uw inzet verdienen! Bij een gelijkspel is dat 4,15x uw inzet en bij een zege voor KVK zelfs 4,60x uw inzet!

Meer nieuws