Komt er nu een replay van Lierse-Millen?

Komt er nu een replay van Lierse-Millen?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het blijft vooralsnog onduidelijk als er wel degelijk een replay komt voor de bekerwedstrijd Lierse-Millen. Nadat voorzitter Reynders van de Limburgse vierdeklasser openlijk sprak van een schande, maakte ook Lierse het nobele gevaar om de wedstrijd te willen herspelen.

Beide clubs gaan dus akkoord met een replay. Nu is de Voetbalbond aan zet, maar die wacht op een uitspraak van het sportcomité. Bovendien wil de KBVB ook de hele papierwinkel officieel doorlopen. Dat betekent dat ten vroegste binnen vijf dagen een beslissing kan verwacht worden. In 1999 had de Engelse FA welgeteld één uur nodig om te beslissen dat er een replay kwam. Morgenavond om 17u vindt de loting voor de 1/8ste finales van de beker plaats. Lierse gaat voorlopig als winnende club in de trommel.

Lierse wil de opbrengsten van een eventuele replay wegschenken aan het goede doel. Ondertussen reageerde ook scheidsrechter Marchand. Hij vindt het lachwekkend een replay te organiseren. Marchand maakt zich sterk dat de Millense speler komedie speelde en acht het bijna onmogelijk dat Millen een tweede keer zou kunnen stunten op 't Lisp.

Marius Mitu, de bewuste Lierse-speler die de inworp nam, schaamt zich niet voor zijn daad. Hij vindt dat de Limburgers de hele wedstrijd door al liepen te spuwen, trekken en stampen. De Roemeen beseft dat hij mis was, hij heeft spijt, maar zijn drang en wil om te winnen was op dat moment veel te groot, in het heetst van de strijd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties