Rossitto vertrekt "met spijt in het hart"

Jan Martynowski
| 0 reacties
Rossitto vertrekt "met spijt in het hart"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Gazet van Antwerpen gaf middenvelder Fabio Rossitto de reden voor zijn onverwachte vertrek op het Kiel. "Ik bewaar niets dan schitterende herinneringen aan mijn periode in België. In de spelerskern waar ik terecht kwam heerst een toffe sfeer en de supporters zijn schitterend."

Rossitto werd pas halverwege de heenronde aangeworven, en speelde dus maar enkele maanden op het Kiel. Het snelle vertrek riep dan ook vragen op. Op de officiële clubsite werd er melding gemaakt van "familiale omstandigheden". 

In de Gazet van Antwerpen zegt de ex-international: "Voor mij persoonlijk liep sportief alles prima tot aan de winterstop. Ik amuseerde me echt. Na het oefenkamp in Turkije belandde ik op de bank of zelfs naast de kern. Een verklaring kreeg ik niet. Vermits ik waarschijnlijk aan mijn laatste seizoen als voetballer bezig ben, wou ik mijn carrière zo niet beëindigen."

Hij kreeg een aanbieding van Venetië, en vertrekt daarom vroeger dan verwacht, maar "met spijt in het hart". Na nazicht van enkele Italiaanse sites bleek dat Venetië er op 21 januari al van overtuigd was dat het Rossitto binnen zou halen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties