Queensland Roar aast op Brosque

Queensland Roar aast op Brosque
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Queensland Roar heeft Alex Brosque op het oog. De Australische club zoekt een vervanger voor Min-Suk Jang die de club dit weekend moest verlaten nadat er onwaarheden omtrent zijn verleden waren opgedoken. Brosque werd begin dit seizoen uitgeleend aan Westerlo door Feyenoord.

Jang werd door Queensland aangekondigd als een spits die al meer dan 200 wedstrijden in de K-League had gespeeld en in zowel 2001 als in 2002 werd uitgeroepen tot Meest Waardevolle Speler van het seizoen. De waarheid was echter dat de Koreaan tot nu toe slechts 13 wedstrijden in de K-League had gespeeld in 1999. Hij mocht dan ook meteen vertrekken bij Queensland.

Door dit onverwachte vertrek moet Roar nu terug op zoek naar een nieuwe spits. Bovenaan dat lijstje staat voormalig Marconi-speler Alex Brosque. De aanvaller werd in de zomer naar Feyenoord gehaald dat hem meteen uitleende aan Westerlo. Daar speelde hij tot nu toe niet al te regelmatig mede door blessures. Brosque tekende bij Feyenoord een contract voor één jaar met een optie voor twee extra seizoenen die door de Rotterdammers nog niet werd gelicht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties