Rovers scherpen hun tanden voor halve finale

Luc Goderis
| 0 reacties
Rovers scherpen hun tanden voor halve finale
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de aanloop naar de halve finale in de FA Cup tegen Arsenal loopt Blackburn manager Mark Hughes over van vertrouwen.  Hij is er van overtuigd dat zijn Rovers volgende zaterdag de Gunners kunnen verslaan.  Met een uitgestreken gezicht en in volle ernst zei Hughes : "We weigeren zaterdag te verliezen van Arsenal."  Enkele maanden geleden had deze uitspraak nog voor hilariteit gezorgd maar nu... ?  De Rovers zijn ondertussen aan een wel zeer sterke reeks bezig.  Bijna niemand slaagt er immers nog in de Rovers defensie te vloeren.

Na de makkelijke en overtuigende 3-0 tegen Southampton zei Mark Hughes : "Iedereen noemt ons de underdog en ik kan begrijpen dat buiten Blackburn niemand ons kansen geeft".  "Maar wij zijn vol vertrouwen, zijn bezig aan een sterke reeks en ik kijk al uit naar volgende zaterdag." 

De vlotte 3-0 zege tegen de Saints was de ideale voorbereiding.  Niet alleen de cijfers maar vooral de manier waarop de volle buit werd gepakt geeft Blackburn Rovers extra motivatie.

Vorige maand klopte Arsenal Blackburn nog met 0-1in Ewood Park.  Voor Sparky betekent en bewijst dit resultaat absoluut niets.  Zaterdag valt er in het Millennium Stadium in zijn Wales een ticket voor FA Cup Final te rapen.  "Er zullen daar andere omstandigheden meespelen en wie weet wat dan allemaal kan gebeuren", zei Mark Hughes nog.

"We hebben voor het eerst in meer dan 40 jaar de halve finales nog eens bereikt en we gaan er van genieten.  Hopelijk geraken we ook tot in de finale", glunderende de Welshman.  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties