Anderlecht volgt Zweeds talent

Nils Vanbellingen
| 0 reacties
Anderlecht volgt Zweeds talent
Foto: © SC

Volgens de Zweedse krant Aftonbladet toont RSC Anderlecht grote interesse voor Dusan Djuric, de talentrijke middenvelder van Zweeds vice-kampioen Halmstads BK. Glen De Boeck woonde dit weekend de wedstrijd van Halmstad tegen Sundsvall bij. En Djuric, die onder andere met een knappe assist zijn ploeg aan de zege hielp, maakte indruk op de voormalige Rode Duivel: "Een speler met bijzonder veel talent", aldus De Boeck.

Dusan Djuric trok eerder al de aandacht van een aantal andere Europese clubs, waaronder Ajax, Feyenoord, AZ en Liverpool. Nu overweegt dus ook paars-wit om de jonge Zweed tijdens de zomer binnen te halen: "Voor een uitspraak daaromtrent is het echter nog te vroeg. Waarschijnlijk kom ik nog eens terug met de trainer wanneer Halmstad tegen een topploeg aan het werk moet", verried De Boeck aan Aftonbladet.

De hulptrainer van Anderlecht was alvast gecharmeerd door Djuric: "In de tweede helft was hij echt sterk. Hij beschikt over heel wat kwaliteiten." Djuric zelf hield zich eerder op de vlakte over de interesse vanuit het Astridpark: "Het is leuk dat een Belgische topclub als Anderlecht naar me komt kijken. Contact hebben ze echter nog niet opgenomen, en voorlopig wil ik daar ook niet aan denken", aldus de 20-jarige middenvelder.

Dusan Djuric is een jeugdproduct van Halmstad. Hij speelde meerdere interlands met de nationale jeugdploegen van Zweden, en veroverde ondertussen ook al zijn eerste A-cap. De jonge middenvelder is 1,80 meter groot en weegt 73 kg. Zijn bijnaam is "Dolle".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties