Jacquemyn keert terug naar Staaien

Jacquemyn keert terug naar Staaien
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"Ik zag het niet zitten om samen te werken met Wilmots"

Vanavond werd beklonken dat Jacquemyn terug keert naar STVV nadat hij een jaar op huurbasis doorbracht bij Oud-Heverlee Leuven. Wij hadden reeds een kort gesprek met Dries. "Ik zal onderaan de ladder moeten beginnen, Sint-Truiden maakte me duidelijk dat er voor mij geen plaats voorzien is in de A-kern. Ik zal dus sowieso van start moeten gaan met de B-kern maar daar ben ik niet vies van".

Jacuemyn liet verder verstaan dat hij het betreurd dat hij ooit Staaien verliet. "Ik ben bij OHL niet geslaagd maar ook niet echt gelukt, ik had wat pech met kwetsuren en heb daardoor nooit echt mijn kans kunnen grijpen". 

Dries besliste zelf om terug te keren naar zijn oude liefde.

"Ik heb me hier altijd goed gevoeld, Staaien was mijn thuis maar ik zag het niet echt zitten om samen te werken met Wilmots. Mede daardoor wou ik mijn geluk elders gaan beproeven, achteraf gezien had ik dat nooit mogen doen maar dat is het leven". "Ik zal dus van nul af aan moeten beginnen, daar waar ik drie jaar geleden bij Sint-Truiden begonnen ben maar ik zal keihard trainen en er alles aan doen om me te bewijzen en om zodoende alsnog in de A-kern terecht te komen". Aldus nog Dries Jacquemyn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties