Willem II heeft geen haast met Peersman

Philippe Crols
| 0 reacties
Willem II heeft geen haast met Peersman
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Of Tristan Peersman nog lang bij Anderlecht zal blijven, kan niemand echt precies zeggen. Wel is zeker dat de vierde doelman van Anderlecht kan rekenen op de nodige belangstelling. 

Stoke City, Willem II en het Noorse Lynn zijn de drie clubs die Tristan Peersman wel zien zitten. De doelman stond al eens dicht bij een akkoord met de club uit Noorwegen, maar toen plots Willem II op de proppen kwam, zette hij dat idee in de koelkast. De Nederlandse club lijkt nu plots niet echt meer veel haast te hebben bij een transfer van Peersman. De Tilburgers wachten eerst af wat eerste doelman Oscar Moens gaat doen. Diens contract loopt aan het einde van dit jaar af en hij weigert voorlopig om bij te tekenen, maar maakte zich een dikke week geleden nog wel druk toen bleek dat de Tilburgers Peersman wilden aantrekken. 

Bij de Nederlanders wachten ze dus de keuze van Moens af. Kees Zwamborn, de technisch directeur van Willem II, zegt dat hij ook wel weet dat de kans dat Peersman bij Stoke gaat tekenen redelijk groot is, maar dat ze zich daardoor niet gek gaan laten maken. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties