"Het was een vreemde wedstrijd"

"Het was een vreemde wedstrijd"
Foto: © SC

Anderlecht won vrijdagavond met 3-0 van AA Gent. Het was een wedstrijd met twee gezichten. Anderlecht was nergens in de eerste helft en werd gedomineerd door de bezoekers, maar wist op slag van rust twee keer te scoren. De tweede helft was een stuk beter, maar daarin werd uiteindelijk "maar" één keer raak getroffen. Nicolas Lombaerts en man van de match Christian Wilhelmsson deden hun verhaal op BelgacomTV.

“Het was een heel vreemde wedstrijd", aldus Nicolas Lombaerts. "We waren goed begonnen, we waren de betere ploeg. Tot vlak voor de rust, dan krijgen we dat eerste tegendoelpunt. Dan krijgen we die tweede en dan weten we dat het moeilijk wordt. In de tweede helft probeerden we nog te voetballen, maar we werden moe en halfweg zaten we er volledig door. Het werd dan 3-0 en het hadden er uiteindelijk zelfs meer kunnen zijn.”

“We waren nochtans gemotiveerd. Nul op negen, zeer pover spel, maar vandaag zijn we toch goed gestart. En dan 3-0, tja. Ik vond toch dat we meer verdienden op basis van de eerste helft.”

Christian Wilhelmsson kan het slechte spel van de eerste helft niet ontkennen:  “Het was heel moeilijk voor ons in de eerste helft. We verdienden die twee doelpunten niet, maar we maken ze toch. Zo gaat dat soms in voetbal. In de tweede helft speelden we fantastisch.”

“Of het mijn laatste wedstrijd in Brussel was? Daar denk ik nog niet aan. Ik heb nog een contract hier, dus voorlopig ben ik nog een Anderlecht-speler.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties