De Sutter: "Cercle is een traditierijke club"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
De Sutter: "Cercle is een traditierijke club"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge maakte vorige week bekend dat het een spits met oog op volgend seizoen heeft aangetrokken. Tom De Sutter tekende een contract voor twee jaar met optie voor een derde. De aanvaller komt eind juni over van Torhout KM. Op cerclebrugge.be doet De Sutter zijn verhaal over de transfer.

"Cercle is een traditierijke vereniging die me aanspreekt", vertelt een enthousiaste De Sutter. "De vereniging gelooft sterk in mij en dat geeft vertrouwen. Ik had alternatieven, maar Cercle ademt een positieve sfeer uit. Ik krijg er de kans om mij op het hoogste niveau te bewijzen."

"Ik ben al een paar keer komen kijken dit seizoen en ik vond dat er hier echt goed voetbal werd gespeeld. Zeker tegen de buren, die weggedrukt werden. Ik heb trouwens een verleden bij Club Brugge. Ik was er al actief als jeugdspeler. Ik voelde natuurlijk dat de wedstrijden tegen Cercle geen gewone wedstrijden waren. Maar ik wil duidelijk stellen dat ik enkel jeugdspeler was en helemaal geen supporter ben of was van de buren. Ik ben ook niet van het Brugse afkomstig.  Maar ik reken erop dat de derby-gevoelens de komende jaren wel sterk zullen groeien!"
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties