Volgend jaar Helleputte of Brys terug op het Kiel?

Philippe Crols
| 0 reacties
Volgend jaar Helleputte of Brys terug op het Kiel?
Foto: © SC

Ondanks de voorbije 7 op 9 rommelt het meer dan eens bij Germinal Beerschot. Trainer Jos Daerden gaf al aan dat hij volgend seizoen niet meer verder aan de slag wil bij de Antwerpse fusieclub. Er moet dus worden uitgekeken naar een opvolger. 

En voor die opvolging circuleren er volgens Het Laatste Nieuws voldoende namen. De drie voornaamste kandidaten die worden genoemd hebben alle drie een verleden bij de fusieclub of bij Germinal Ekeren. Zo wordt ex-Germinal Ekeren-speler Harm Van Veldhoven als een van de mogelijke kanshebbers vermeld. Van Veldhoven is momenteel trainer bij Cercle Brugge. 

Ook Herman Helleputte behoort tot de favorieten. De trainer van Westerlo was vroeger nog actief als hoofdtrainer van Germinal Ekeren en als hulptrainer van Germinal Beerschot. Ook een terugkeer van Marc Brys is niet ondenkbaar. Brys werd eerder dit jaar ontslagen bij de fusieclub en probeert voorlopig Deinze in tweede klasse te houden. Dat lukt voorlopig niet echt goed, want de nieuwe club van de Brys staat nog altijd laatste.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties