Priske officieel van Club Brugge

K M
| 0 reacties
Priske officieel van Club Brugge
Foto: © SC

Wat op zondag al door Voetbalkrant.com werd aangegeven is op dinsdag een feit geworden. Brian Priske is officieel van Club Brugge. De 29-jarige rechts-back tekende bij de Brugse club een contract tot 30 juni 2010. Er werd niets bekend gemaakt over een transferprijs, maar volgens de geruchten krijgt het Engelse Portsmouth 1 miljoen euro.
 
Club was op zoek naar een rechts-back omdat coach Emilio Ferrera twee spelers op elke positie wil en met de verkoop van Gunter Vanaudenaerde had Club nog maar één rechts-back over. Club Brugge wist te vertellen dat de onderhandelingen met Priske al sinds midden vorige week aan de gang waren en dat de speler al sinds zondag met de A-kern meetraint.
 
Priske is geen nieuw gezicht voor wie de Jupiler League al een tijdje van nabij volgt. De Deense international speelde immers twee seizoenen bij Racing Genk voor hij naar Portsmouth trok. Daar stond hij afgelopen seizoen 26 maal in de basis en viel hij vier keer in in de Premier League. Dit seizoen was de verdediger helemaal niet meer zeker van een basisplaats, want Portsmouth nam Glenn Johnson van Chelsea over. Priske is speelgerechtigd vanaf de tweede speeldag tegen en in Roeselare.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties