Stijnen: 'Ik twijfel niet'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Stijnen: 'Ik twijfel niet'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Morgenavond staan de Rode Duivels voor een aartsmoeilijke opdracht: punten pakken in Servië. Dat betekent dat Stijn Stijnen, de nationale doelman, er weer zal moeten staan. Maar Stijnen blunderde vorige week wel in de wedstrijd van Club Brugge tegen Ruzomberok. Speelt dat nog door zijn hoofd?

"Voor mij is die fase allang afgesloten", aldus Stijnen in Gazet Van Antwerpen. "Meer nog, het is zelfs geen seconde meegegaan. Club heeft zich toen toch gekwalificeerd en mijn reactie in Westerlo was super. Zoals Danny Verlinden het mij geleerd heeft: het is de reactie die telt. Dit gaat nog gebeuren, maar het zal mij niet uit mijn evenwicht brengen. Twijfels zijn voor twijfelaars en dat zijn amateurs. Dat is niet aan mij besteed."

"Het wordt straks een hel in Belgrado. Maar laat het maar een heksenketel worden. Voor een voetballer is dat toch veel plezanter? Als er 2.000 man zit, valt de concentratie al eens weg. Nu zullen we meteen wakker zijn. Ik ben het trouwens al gewoon om voor veel volk te spelen. Op AS Roma stonden 40.000 Italianen in mijn rug. De supporters van de tegenstander maken mij niet bang. In Armenië zoefde zo'n steen (maakt een serieuze bol, red.) rakelings langs mij. Wel, laat ze zaterdag maar stenen tegen m'n kop smijten. Als de Serven mij raken, winnen we met 0-5."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties