Lolo vreest geen sanctie

Kristof Blomme
| 0 reacties
Lolo vreest geen sanctie
Foto: © SC

Cercle Brugge heeft na de match tegen Germinal Beerschot klacht ingediend bij Voetbalbond en bondsparket. Tijdens de match deelde Igor Lolo een slag uit aan Dewulf. De verdediger zelf vreest alvast geen sanctie. 

Drie minuten voor het einde van de wedstrijd en bij een 1-2 stand in het voordeel van Germinal Beerschot ging Jimmy Dewulf neer in het bezoekende strafschopgebied. Scheidsrechter De Bock had niks gezien en greep dan ook niet in. Op de televisiebeelden was echter duidelijk te zien dat Lolo wel degelijk een slag uitdeelde. Cercle diende hierop klacht in, zowel bij de Belgische Voetbalbond als bij het parket voor slagen en verwondingen. 

Igor Lolo zelf is zich van geen kwaad bewust. "Dewulf heeft mij ook een slag uitgedeeld, dan moet daar ook maar een klacht tegen komen", aldus de verdediger. "In een spelfase reageer je natuurlijk defensief als je zelf een slag krijgt. Ik heb geen schrik, want het ging niet om een groot incident. Er gebeuren ergere dingen. Ik krijg elke week slagen. Als je daar klacht voor moet indienen, kun je dat elke week doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties