Engeland leeft nog, Israël mede-leider

Philippe Crols
| 0 reacties
Engeland leeft nog, Israël mede-leider
Foto: © SC

Nog een spannende groep is groep E. In die poule wonnen de Engelsen woensdag en dat was nodig ook. Voorts trok ook Israël aan het langste eind waardoor dat land zowaar mee aan de leiding komt met Kroatië. De Kroaten kwamen niet voorbij de Russen.

Estland - Engeland  0-3

Engeland mocht absoluut niet falen in en tegen Estland en dat gebeurde ook niet. Joe Cole scoorde nog voor rust en niet veel na de koffie trof Crouch eveneens raak. Op het uur maakte Owen er dan 0-3 van. De assist kwam van verloren zoon David Beckham. De Engelsen naderen tot op drie punten van het leidend duo.

Kroatië - Rusland  0-0

En dat Engeland opnieuw zo dicht bij de leiders staat heeft onder meer te maken met het resultaat van Kroatië-Rusland. Beide teams slaagden er niet in om een goaltje te maken. Kroatië staat wel nog aan de leiding met 17 punten. Israël heeft evenveel punten, maar een wedstrijd meer gespeeld. Rusland heeft vijftien punten, Engeland heeft er veertien.

Andorra - Israël  0-2

Israël blijft vriend en vijand verbazen. Het won op bezoek bij voetbaldwerg Andorra met 0-2. Tamuz en Colautti maakten de goals voor de bezoekers.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties