Nürnberg stelt Polak voor ultimatum

Greg Docx
| 0 reacties
Nürnberg stelt Polak voor ultimatum
Foto: © SC

Gisteren meldde Voetbalkrant al dat Polak toch zou twijfelen over een eventuele komst naar landskampioen Anderlecht. Zijn club Nürnberg lijkt nu ook een bepalende factor te spelen want de club zal een overgang niet in de weg staan. Zo zegt sportmanager Martin Bader dat Nürnberg het bod dat Anderlecht uitgebracht heeft moeilijk kan weigeren.

'De speler moet beslissen, maar wij willen dat Polak dat doet voor 3 augustus. Dan spelen we de eerste belangrijke bekermatch', aldus de Duitser. 'Anderlecht is een grote club en Polak is trots dat zo'n ploeg in hem geïnteresseerd is, Polak weet dat hij met Anderlecht in de Champions League kan spelen en met Nürnberg slechts in de UEFA-Cup. We gaan Polak wel niet pushen om te vertrekken'.

Manager Van Holsbeeck hoopt een transfer te realiseren voor 6 augustus. Dan moeten de spelerslijsten voor de Champions League binnen zijn.

Verder werden op Anderlecht de Tunesische middenvelder Khalfaoui en de Poolse rechtsback Radler doorgestuurd. De twee testers kregen een onvoldoende.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties