Anderlecht zwaar onderuit tegen Murcia

Bart Hermans
| 0 reacties
Anderlecht zwaar onderuit tegen Murcia
Foto: © SC

Anderlecht ging dinsdagavond met 0-6 onderuit tegen het Spaanse Murcia. De doelpunten voor de Spanjaarden waren van Valle, Zabala, Perez, Pintos, Cruz en Hemok.
 
Anderlecht ontving de Spaanse neo-eersteklasser voor de gelegenheid in het stadion van vierdeklasser Bornem. Een paar duizend toeschouwers zagen een zwak Anderlecht. De Brusselaars speelden weliswaar met een paar jongeren maar er waren ook heel wat jongens van de A-kern bij. De Man, Goor en nieuwkomer Polak haalden nog wel niveau maar de prestaties van Van Schlebrügge, Baseggio, Triguinho en Théréau waren ondermaats.
 
Aan de rust stond de landskampioen 0-2 achter en na de rust kreeg de ingevallen Schollen nog vier doelpunten binnen. Anderlecht creëerde in de hele wedstrijd amper een kans. Voor de Tsjech Polak was het zijn eerste wedstrijd voor Anderlecht. Polak maakte nog niet echt een verpletterende indruk, maar dat kon je hem in de gegeven omstandigheden niet kwalijk nemen.
 
De Spanjaarden zijn nog in volle voorbereiding op hun rentree in de Pimera Division. Vanavond oefenen ze op het veld van Dender. [AN]
 
Anderlecht: Proto (46' Schollen), Bengali (77' Kage), De Man (60' Sare), Von Schlebrügge, Kolar (77' Crommen), Triguinho, Goor (85' Mutoumbe), Polak (60' Kums), Legaer (46' Mukendi), Baseggio, Théréau (88' Yakassongo) 
 
Doelpunten: 16' A.Valle 0-1, 40' Zabala 0-2, 49' Perez 0-3,
64' Pintos 0-4, 65' Cruz 0-5, 67' Hemok 0-6                         
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties