Atalanta wint nu wel van KV Mechelen

Dirk Pieters
| 0 reacties
Atalanta wint nu wel van KV Mechelen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In het kader van het honderdjarig bestaan van de Italiaanse club Atalanta Bergamo werd KV Mechelen uitgenodigd voor een vriendschappelijke wedstrijd tussen beide elftallen. Zowel de huidige ploeg van KV Mechelen, als de ploeg die in '88 actief was kwamen in actie.

De huidige eersteklasser moest het afleggen tegen de Italiaanse club. Na vijfentwintig minuten kwam de Belgische eersteklasser op achterstand. Een doelpunt dat het in het verdere verloop niet meer kon goedmaken.

Voorafgaand namen de helden van ’88 het tegen elkaar op in een verkorte wedstrijd van twee keer vijftien minuten. Ook daarin moesten de Mechelaars hun meerdere erkennen. Het werd 2-0. Bij KV Mechelen ontbraken Ohana, Preud'homme en Clijsters.

KV Mechelen ’88: Dommicent, Deferm, Sanders, Rutjes, Emmers, Den Boer, Koeman, De Wilde, Demesmaecker, Verstraeten, Leen, Faes, Steemans.

KV Mechelen: Adamovic, Van Goethem, Van Hoevelen, Ivens, Colinet (65’ Vanbelle), Persoons, Geudens, Imschoot (70’ Iddi), Charaï (45’ Dunkovic), Vleminckx (65’ Bajevski), Kielo Lezi (45’ Nong).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties