Van Veldhoven: 'Geen stappen overslaan'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van Veldhoven: 'Geen stappen overslaan'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot pakte gisterenavond op het Kiel zijn zesde overwinning op rij tegen Bergen en schuift mee op in de subtop van het klassement. Coach Van Veldhoven waarschuwt voor overdreven optimisme: "We mogen geen stappen overslaan."

AEC Bergen ging gisterenavond op een zwaar veld met 2-0-onderuit tegen Germinal Beerschot. Voor de Antwerpenaren betekent dit een 18 op 18 al had het er anders kunnen uitzien want Bergen had bij momenten het betere van het spel. Dat zag ook trainer Harm Van Veldhoven, gisteren geschorst en te vinden op de tribune. 

"Bergen bewees dat het een goede ploeg is die onder zijn waarde geklasseerd staat. We misten Didier Dheedene om rust te brengen, want soms panikeerde ons middenveld. Met de inbreng van Daniel Cruz heroverden we het middenveld weer. Die 18 op 18 is wel verdiend na ons harde werken en de discipline die in onze ploeg heerst. Als we nog willen beteren, zullen we wel voor nog meer stabiliteit moeten zorgen. We mogen geen stappen overslaan om onze dromen waar te maken", besluit Van Veldhoven in de krant Het Nieuwsblad.

Omdat Van Veldhoven in de tribune zat, werd hij op de bank vervangen door Jean-Pierre Haverhals. Het was niet de eerste keer dat hij als hoofdverantwoordelijke langs de zijlijn toekeek. Vorig seizoen deed hij dat ook al vijf keer onder Marc Brys. Haverhals glunderde gisterenavond: "Nog nooit verloren we als ik als hoofdverantwoordelijke op de bank zat."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties