Baseggio: 'Ik heb mijn best gedaan'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Baseggio: 'Ik heb mijn best gedaan'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Walter Baseggio stond voor het eerst sinds 3 maart nog eens aan de aftrap van een wedstrijd in de Jupiler League. Op Sint-Truiden werd het alvast geen onverdeeld succes voor de middenvelder.

Jan Polak was gisteren geschorst op Staaien en dus kreeg Walter Baseggio van trainer Ariel Jacobs nog eens speelgelegenheid. "Ik heb mijn best gedaan. Fysiek zat ik goed. En tot vijf minuten voor affluiten zag het er voor ons ook goed uit maar dan hebben we gefaald", aldus Baseggio in de krant Het Laatste Nieuws.

Een gelukkige terugkeer werd het dus niet voor Baseggio. De international startte slecht en kwam nooit echt in de wedstrijd te zitten. "Ik wilde het in het begin té goed doen en daardoor ging ik krampachtig spelen. Het gevolg was dan ook dat ik een hele resem foute passes heb gegeven", aldus Baseggio. 

De middenvelder leek ook niet helemaal vrijuit te gaan bij het derde doelpunt van Sint-Truiden. "Ik weet niet precies wat er gebeurde, maar ik denk dat Olivier Deschacht de bal probeerde weg te werken, maar gewoon op mij trapte. Het is een ongelukkig doelpunt, maar ik voel me er niet verantwoordelijk voor", besluit Baseggio.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties