update: Westerlo-Club Brugge uitverkocht

Nico Wieme
| 0 reacties
update: Westerlo-Club Brugge uitverkocht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Morgen ontvangt KVC Westerlo competitieleider Club Brugge. Het Kuipke is voor de gelegenheid uitverkocht.

Morgenavond kijken KVC Westerlo en Club Brugge elkaar in het Westelse Kuipke in de ogen. Voor Westerlotrainer Jan Ceulemans wordt het een eerste weerzien met zijn ex-club na zijn ontslag. De Kempenaars draaien een vrij onopvallend seizoen en staan momenteel op een dertiende plaats met twintig punten. Dat zijn er zeventien minder dan de tegenstander, Club Brugge, die de lijst aanvoert.

Westel kan voor deze topaffiche geen beroep doen op een aantal geblesseerden. Zo dienen Ronny Gaspercic, Stef Wils en Moses Adams verstek te geven wegens knieperikelen. Marc Wagemakers sukkelt dan weer met de enkel, Nico Van Kerkhoven met de adductoren en Jaja Coelho met de teen. De kern bestaat uit: De Winter, Mennes, Sarki, Ogunsoto, Scheelen, Modubi, Getulio, Evens, Dekelver, Van Hout, Vervoort, Vanaudenaerde, Corstjens, Van Imschoot, Farssi, Van den Eede, Dirar en Delen.

Bij Club Brugge neemt Jeroen Simaeys zijn plaats in de kern weer in. Trainer Jacky Mathijssen selecteerde exact dezelfde negentien spelers als voor de topper tegen Anderlecht vorige week. Wesley Sonck is hersteld van zijn blessures, maar krijgt respijt tot na de winterstop. Stepan Kucera werd niet geselecteerd. De overige afwezigen zijn Koen Daerden, Glenn Verbauwhede, Antolin AlcarazGertjan De Mets en Brecht Capon. De kern ziet er als volgt uit: Stijnen, Vermant, Klukowski, Valgaeren, Englebert, Djokic, Clement, Lenaerts, Simaeys, Geraerts, Sterchele, Salou, Chavez, Blondel, Leko, Priske, Maertens, Vermeulen en van Heerden. 

Westerlo laat weten dat de wedstrijd van morgenavond volledig uitverkocht is en dat er bijgevolg met gesloten deuren wordt gespeeld. Supporters zonder ticket moeten zich bijgevolg niet meer naar het stadion begeven.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties