Anderlecht gaat voluit voor Gillet en De Sutter

Nico Wieme
| 0 reacties
Anderlecht gaat voluit voor Gillet en De Sutter
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Het Laatste Nieuws gaat ervan uit dat landskampioen Anderlecht zijn zinnen volledig zet op Guillaume Gillet van AA Gent en Tom De Sutter van Cercle Brugge.

Anderlecht hervat vandaag de trainingen met twee nieuwkomers: Stanislav Vlcek van Slavia Praag en Thomas Chatelle van Racing Genk. Het bestuur kijkt uit naar nog verdere versterking, maar daarvoor moeten waarschijnlijk eerst enkele spelers van de hand gedaan worden. Walter Baseggio en Mbo Mpenza zijn in dat geval, alleen is er geen enkele belangstelling voor beide spelers.
 
Paars-wit zou wel nog deze week willen praten over een transfer van Guillaume Gillet (foto rechts). De aanwerving van de rechtsachter is een prioriteit voor de landskampioen. Een beetje concurrentie voor de Pool Marcin Wasilewski zou welgekomen zijn, want de club is niet zo tevreden over zijn sportieve prestaties. Ook zijn ingesteldheid zou beter kunnen, zo kwam hij te laat terug na de EK-kwalificatie met Polen. Anderlecht zou graag Gillet nog deze winter binnenhalen, maar vermoedelijk is enkel een overgang in de zomer aan de orde. De Rode Duivel ligt bij zijn club AA Gent nog tot 2009 onder contract.
 
Ook Cerclespits Tom De Sutter (foto links) staat hoog op het verlanglijstje van Anderlecht. Ook hij wordt pas na het seizoen verwacht, want Cercle Brugge liet al weten dat het tijdens de winterstop het liefst de kern wil samenhouden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties