Twee in, één uit bij Roeselare

Twee in, één uit bij Roeselare
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfermarkt is amper open of bij KSV Roeselare hebben ze al drie transfers gerealiseerd. Adil Hermach (foto) en Velimir Varga komen de selectie versterken terwijl Jonathan Joseph-Augustin de ploeg na zes maanden al verlaat.

Net voor de jaarwisseling rondde Roeselare zijn eerste inkomende transfer af. De West-Vlaamse club leent tot het einde van het seizoen Adil Hermach van RC Lens. De 21-jarige verdedigende middenvelder moet ervaring op doen, want bij de Franse club speelde hij dit seizoen nog geen seconde mee. Vorig seizoen mocht hij in de Uefa Cup twee maal invallen wat goed was voor twaalf speelminuten.
 
De tweede inkomende transfer is die van een oude bekende. Velimir Varga speelde immers in het jaargang 2005/2006 nog voor Sporting Charleroi. Nu komt de 27-jarige linksbenige verdediger over van NK Domzale, de ploeg waar hij ook al voor zijn komst bij Charleroi speelde. Bij de Waalse club speelde hij uiteindelijk in twintig competitiewedstrijden en één Beker-wedstrijd mee.
 
Varga komt in de plaats van Jonathan Joseph-Augustin die naar Duitsland trekt. De 26-jarige verdediger gaat immers de kleuren van Rot-Weiß Essen gaan verdedigen. Augustin kwam in de zomer over van KSK Beveren, maar vertrekt dus al na zes maanden. Hij speelde mee in veertien competitiewedstrijden en één Beker-wedstrijd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties